Nabízíme 623 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma


Možnost registrace

Moje inzeráty



Hlavní stránkaZahraničníSlovenskoPredaj rodinného Hotelového komplexu na Liptove - Všechny lokality

Predaj rodinného Hotelového komplexu na Liptove

Nabídka - [03.06.2022] Smazat / Editovat / Topovat

Na predaj rodinný Hotelový komplex Gréta na Slovensku v nádhernej scenérii Západných Tatier priamo na brehu vodnej nádrže Liptovská Mara, medzi Aquaparkom Tatralandia a vodným parkom Bešeňová. Sme celodrevený hotelový komplex postavený v tradičnej liptovskej architektúre. Sme jedineční nie len svojou polohou, ale aj bohatou ponukou a kvalitou služieb.
Objekt tvorí hlavná budova, ktorá pozostáva z ubytovacej a reštauračnej časti. Ubytovacia časť má recepciu a 7 samostatných izieb so sociálným zariadením a 2 apartmány. Reštauračná časť pozostáva z hlavnej reštaurácie s kapacitou 78 osôb, v ktorej sa nachádza otvorený krb s ohniskom na priame vykurovanie a grilovanie. K reštaurácií prináleží zastrešená letná terasa s kapacitou 70 osôb. Ďalej sa tu nachádza vináreň/kongresová miestnosť s kapacitou 70 osôb, súkromný salónik pre 20 osôb a zimná záhrada s kapacitou 2O osôb.
Hlavná budova je kombinácia murovanej stavby a drevostavby. Celodrevený hotelový komplex je ladený v tradičnej lipovskej architektúre. Pred hlavnou budovou sa nachádza rozsiahle parkovisko.
Vedľa hlavnej budovy sa rozprestiera 5 samostatných murovaných a kompletne zariadených dvojpodlažných chát. Každá chata má podlahovú plochu 120m2 a vyhradené 3 parkovacie státia pred chatou. V prípade záujmu je možné odkúpiť aj objekt „STODOLA“. Je kompletne zariadený inventárom a kuchyňou. Slúžia na organizovanie svadieb a osláv. Kapacita je 200 osôb.
V objekte sa na rozsiahlom pozemku nachádza spoločné ohnisko s lavicovým sedením z ťažkej ocele a červeného smreku s kapacitou 50 osôb, zastrešený altánok s grilom pre 70osôb, detské ihrisko, viacúčelové ihrisko.
Wellness s kapacitou 12 osôb ponúka fínsku saunu na drevo, vírivku, ochladzovacie jazierko, oddychová zóna s krbom a šatne so sociálnych zariadeným.
Hotelový komplex Gréta spĺňa všetky požiadavky náročnejšej klientely. Vyžitie tu nájdu rodiny s deťmi, firemné akcie, rodinné posedenia.
Hotel sa predáva ako komplex spolu so zariadením. Kompletne vybavené kuchyne, výdajné pulty, nábytky, inventár, web stránky, rezervačný systém, databáza klientov know-how.
Predmetom predaja sú aj pozemky o výmere 6.304 m2, na ktorých je možné realizovať ďalšiu výstavbu kontakt +421949513362


NáhledNáhledNáhledNáhledNáhledNáhled

detailní fotografie


Jméno: Martin Gries
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +421949513362
Lokalita: Všechny lokality
Cena: Dohodou
Zobrazeno: 208 x

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi


Kontaktujte inzerenta