Nabízíme 635 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma


Možnost registrace

Moje inzeráty



Hlavní stránkaProdám důmRodinné domyRodinný dům Kaliště (Jihlava) - Vysočina

Rodinný dům Kaliště (Jihlava)

Nabídka - [13.07.2022] Smazat / Editovat / Topovat

Na prodej kompletně zrekonstruovaný dům v obci Kaliště, okres Jihlava, postavený na rohové parcele se vstupem a vjezdem z jihozápadní strany do dvora a zahrady z místní asfaltové komunikace, z níž je dům napojený na elektřinu, vodovod a zemní plyn. Splaškové vody jsou svedeny do žumpy na zahradě. Usedlost je postavená ve tvaru L, kdy podél komunikace je postavena kolna (stodola) přímo z cesty přístupná. Kolmo na ní je přistavěna obytná část přístupná ze zahrady i z kolny.

Jednopodlažní stavba z masivního zdiva. Střecha sedlová, krytá betonovými taškami.

Ze zahrady krytým zádveřím je vstup do chodby, která kolmo vlevo pokračuje téměř podél celé jihovýchodní straně domu. Na konci jsou vpravo komora s plynovým teplovodním kotlem, vlevo jsou schody na půdu. Kolmo vlevo je předsíň, z níž vpravo je kuchyně s oknem do štítu. Z ní vpravo je koupelna, vlevo pokoj s oknem do zahrady. Z předsíňky je vlevo vstup do druhé kuchyně s oknem do zahrady. Z ní je vpravo vstup do koupelny a vlevo do pokoje s oknem do zahrady. Provedeny rozvody elektřiny, vody, kanalizace a zemního plynu.

Kolna s vraty přímo z ulice, je zděná stavba beze stropu v rohu z ní je vstup do malého sklípku na brambory (víno a p.).

Zahrada je oplocena a osázena porosty různých druhů.

Součástí prodeje je jeho kompletní vybavení, které je nadstandardního provedení. Využití je možné pro rodinné bydlení, rekreaci, a nebo jako malý penzion.
Cena k jednání 4 800 000,- Kč.


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Jméno: Radka Fišerová
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420603550822
Lokalita: Vysočina
Cena: Dohodou
Zobrazeno: 178 x

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi


Kontaktujte inzerenta